Δημιουργούμε Sales Funnels

που μετατρέπουν αγνώστους που δεν γνωρίζουν το brand  σου
σε πιστούς πελάτες σου. Διακριτικά και απρόσκοπτα.

Περισσότεροι πελάτες
Περισσότεροι
πελάτες

Λιγότερο άγχος
Λιγότερο
άγχος

Λιγότερη ανασφάλεια
Λιγότερη
ανασφάλεια

Σταμάτα το γενικευμένο marketing.

Οι περισσότερες επιχειρήσεις αποτυγχάνουν στο digital marketing γιατί απευθύνονται γενικευμένα στους πάντες... συνήθως με ασαφή μηνήματα και  χιλιοειπωμένα κλισέ που δεν πείθουν κανέναν.

Στην ψηφιακή εποχή που ο μέσος καταναλωτής βομβαρδίζεται με 3.000 μηνύματα marketing κάθε μέρα, αν "μιλάς" σαν τους άλλους δεν θα κερδίσεις ποτέ την προσοχή των υποψήφιων πελατών σου.

"Μία από τα ίδια" θα σκεφτούν και θα σε προσπεράσουν...

Δεν θα τους δώσεις ποτέ την ευκαιρία να σε μάθουν... να καταλάβουν την αξία  σου... τη μοναδικότητά σου... να σε εμπιστευθούν... και τελικώς να γίνουν πελάτες σου.

Καταλαβαίνεις τώρα γιατί το γενικευμένο  marketing δεν οδηγεί πουθενά;

 

Δημιουργούμε sales funnels...

...για να μιλάς στον κάθε υποψήφιο πελάτη σου ανάλογα με το προσωπικό του ενδιαφέρον...

...με Στρατηγική Περιεχομένου που βασίζεται στην ψυχολογία και την αγοραστική του συμπεριφορά.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ

Με στοχευμένες διαφημίσεις, μοναδικό περιεχόμενο και social media marketing, οδηγούμε τους υποψήφιους πελάτες σου στην ιστοσελίδα σου... όχι απαραίτητα στο home page αλλά στην κατάλληλη sales page ανάλογα με το προσωπικό ενδιαφέρον τους.

SALES PAGES

Για κάθε ένα κοινό - στόχο (target audience) της επιχείρησής σου, δημιουργούμε την αντίστοιχη sales page εντός της ιστοσελίδας σου. Με στρατηγική περιεχομένου, δοκιμασμένες τεχνικές storytelling και καθαρό μήνυμα... για να καταλαβαίνουν την αξία σου και γιατί πρέπει να αγοράσουν από σένα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ LEAD MAGNETS

Όσο καλό προϊόν και αν έχεις, δεν είναι έτοιμοι να αγοράσουν όλοι όσοι επισκέπτονται την ιστοσελίδα σου... ακόμα. Χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να σε γνωρίσουν καλύτερα και να σε εμπιστευθούν.

Να γιατί χρειάζεσαι Lead Magnets.

Δημιουργούμε  e-books, checklists, ειδικές προσφορές ή άλλες μορφές Lead Magnet που οι υποψήφιοι πελάτες σου θέλουν να λάβουν με αντάλλαγμα το email τους. Έτσι, θα μπορείς να μένεις σε επαφή μαζί τους... και να αυξήσεις τη λίστα των επαφών σου.

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ EMAIL MARKETING

Τώρα που πήρες το email τους μπορείς να διατηρήσεις και να αναθερμάνεις την επαφή με υποψήφιους πελάτες σου (...που αλλιώς θα σε ξεχνούσαν).

Δημιουργούμε email campaigns και αυτοματισμούς που καλλιεργούν τις σχέσεις σου με υποψήφιους πελάτες. Προσωποποιημένα.

Έτσι, θα τους δίνεις την ευκαιρία να σε μάθουν καλύτερα... να εξοικειωθούν με το brand σου, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου... να σε εμπιστευθούν σταδιακά... και τελικώς να αγοράσουν από σένα.

ONLINE ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Είναι λάθος να προσπαθείς να πουλήσεις σε ένα κοινό που δεν έχει ακούσει ποτέ για σένα. Επειδή δεν σε γνωρίζουν, δεν σε εμπιστεύονται αρκετά για να σου δώσουν τα χρήματά τους.

Με τη Στρατηγική των Sales Funnels, εξορθολογούμε τις online διαφημίσεις σου... και τρέχουμε επιθετικές διαφημίσεις μόνο σε όσους ήδη σε γνωρίζουν... αυξάνοντας θεαματικά τις πιθανότητες επιτυχίας.

ΜΑΘΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΟΥ

Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι εφικτό αν δεν γνωρίζεις καλά τον ιδανικό πελάτη σου και τις βαθύτερες συναισθηματικές ανάγκες του που τον ωθούν να αγοράσει από σένα.

Αξιοποιούμε εξειδικευμένα εργαλεία marketing και τεχνητής νοημοσύνης για να μελετήσουμε τον ιδανικό πελάτη σου.

Μάθε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ MARKETING &  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δεν αρκεί να γνωρίζεις το προφίλ του πελάτη σου. Πρέπει να μάθεις και τη διαδρομή που κάνει... τα στάδια που περνά από την πρώτη στιγμή που θα ακούσει για το brand σου μέχρι τη στιγμή που θα γίνει πελάτης σου αλλά και μετά.

Σχεδιάζουμε τη Στρατηγική Marketing και Επικοινωνίας της επιχείρησής σου με βάση την αγοραστική διαδρομή του πελάτη σου... και την ψυχολογία του σε κάθε ένα από τα στάδια της διαδρομής του.

Μάθε περισσότερα 

Το καταφέραμε για άλλους. Γιατί όχι και για σένα;

Δε νοιαζόμαστε μόνο για το marketing. Νοιαζόμαστε για την επιχείρησή σου συνολικά και πώς θα αυξήσεις τα έσοδα και τα κέρδη σου.

Αύξηση online πωλήσεων κατά 996% μέσα σε 2 χρόνια. Η αυξητική τάση των πωλήσεων συνεχίζεται…
Αύξηση online πωλήσεων από 0% σε 66% επί των συνολικών πωλήσεων μέσα σε 2 χρόνια. Σημαντική εξοικονόμηση χρόνου εξυπηρέτησης πελατών μέσω αυτοματισμών.
5Χ περισσότερους leads μέσα σε ένα έτος. Με χαμηλές διαφημιστικές δαπάνες.

Το μονοπάτι της επιτυχίας σου

Κλείσε ραντεβού

Η επιχείρησή σου είναι μοναδική. Και διαφορετική από τις άλλες. Πρέπει να σε μάθουμε πριν σου προτείνουμε.

Λάβε το πλάνο marketing

Θα σου προτείνουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο digital marketing με εναλλακτικές επιλογές.

Δες τα πρώτα αποτελέσματα

Πιάνουμε δουλειά. Το πλάνο μπαίνει σε εφαρμογή και έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα.

Χρειάζεσαι marketing; Χρειάζεσαι marketers.

Χρειάζεσαι marketing; Χρειάζεσαι marketers.

Η μεγάλη πλειοψηφία των digital marketing agencies δεν διοικείται από marketers, αλλά από προγραμματιστές (κατασκευαστές ιστοσελίδων).

Άρα, το πιθανότερο είναι πως έχεις αναθέσεις το marketing της επιχείρησής σου σε κάποιον προγραμματιστή ή σε κάποιον υπάλληλο του agency με ελάχιστη (ή καθόλου) εμπειρία marketing.

Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι αναμενόμενο να μην βλέπεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ξοδεύεις χρήματα που δεν πιάνουν τόπο και τα χάνεις. 

Η αλήθεια είναι πως αν χρειάζεσαι marketing, τότε χρειάζεσαι marketers, όχι προγραμματιστές.

Ακούς για ιστοσελίδες, social posts, email marketing, διαφημίσεις, blogging και ένα σωρό άλλα διαθέσιμα online κανάλια;

Καμία αξία δεν έχουν αυτά αν δεν ξέρεις πώς να επικοινωνήσεις την επιχείρησή σου μέσα από αυτά τα κανάλια. Πώς να μιλάς στις συναισθηματικές ανάγκες των πελατών σου για να τους κεντρίσεις το ενδιαφέρον. Πώς να τους κάνεις να εμπιστευτούν το brand σου και να νοιώσουν οικειότητα, απαραίτητα στοιχεία πριν αγοράσουν. Πώς να αυξήσεις την αντιληπτή αξία των προϊόντων – υπηρεσιών σου έτσι ώστε να αισθάνονται πως παίρνουν περισσότερα από όσα δίνουν.

Στη CINNAMON Marketing, δεν περιοριζόμαστε στην παροχή των υπηρεσιών μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μαζί σου άλλο ένα success story. Να σε βοηθήσουμε να βγάλεις περισσότερα χρήματα και να αναβαθμίσεις την επιχείρησή σου.

Στη CINNAMON Marketing είμαστε πρωτίστως marketers. Με επιχειρηματική σκέψη και έμφαση στο αποτέλεσμα.

Αν χρειάζεσαι marketing, τότε χρειάζεσαι marketers.

Πώς να διπλασιάσεις τις πωλήσεις σου

Κερδοφόρα. Προβλέψιμα.

Τι σε κρατά από το να επενδύσεις στο digital marketing με σύνεση;

Δεν έχεις το budget;

Δεν έχεις
το budget;

Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα μόνος σου. Θα πρέπει να επενδύσεις περισσότερο χρόνο και λιγότερα χρήματα. Θα σου δώσουμε τις κατευθύνσεις που χρειάζεσαι και θα εποπτεύουμε το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν έχεις χρόνο;

Δεν έχεις
χρόνο;

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου το digital marketing της επιχείρησής σου. Θα χρειαζόμαστε μόνο ελάχιστο από τον χρόνο σου, σε προκαθορισμένα διαστήματα και συχνότητα, ώστε να μην επιβαρύνεις το ήδη φορτωμένο πρόγραμμά σου.

Δεν θέλεις δεσμεύσεις;

Δεν θέλεις
δεσμεύσεις;

Μπορούμε να ξεκινήσουμε για 3 μήνες δοκιμαστικά. Στο τέλος του τριμήνου θα δούμε πού βρισκόμαστε και θα αποφασίσεις αν θέλεις να συνεχίσουμε ή όχι.

Sales Funnel Marketing

Για να μετατρέπεις αγνώστους σε πιστούς πελάτες σου.
Διακριτικά και απρόσκοπτα. Δράσε τώρα.

Λένε για εμάς

Χρήστος Χαρμαντάς, Ιδιοκτήτης & E-shop Operator

Με τη CINNAMON Marketing οι πωλήσεις του e-shop μας αυξήθηκαν κατά 996% μέσα σε 2 χρόνια! Επιπλέον, προτείνουν συνεχώς και νέους τρόπους για να αυξηθούν ακόμα περισσότερο.

Δημήτρης Μητρόπουλος, Ιδιοκτήτης

Με τη CINNAMON Marketing έχουμε δει μετρήσιμα και εξαιρετικά αποτελέσματα, τα οποία έχουν έρθει ως αποτέλεσμα της σοβαρής δουλειάς που κάνουν και της συνέπειας και προσήλωσης που δείχνουν στους στόχους.

Νίκος Μπαλτάς, Ιδρυτής & Γ. Διευθυντής

Οι προσπάθειες μας να χτίσουμε την αναγνωρισιμότητά μας δεν είχαν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Από τότε που ανέλαβε τις διαφημίσεις μας η CINNAMON Marketing, οι followers μας αυξήθηκαν από 1800 σε πάνω από 28.000 εντός ενός έτους, ενώ το διαφημιστικό κόστος ανά follower μειώθηκε μέχρι και 90%!

Μορφινού, Νομικές Υπηρεσίες

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα της ιστοσελίδας μου. Άρχισα να κάνω πωλήσεις από τους πρώτους μήνες δαπανώντας ελάχιστα χρήματα για διαφημίσεις. Οι υπηρεσίες της CINNAMON Marketing ήταν πολύ αξιόπιστες και αποτελεσματικές.

Πάνος Γούνας, Εμπορικός Διευθυντής & Ιδιοκτήτης

Η νέα ιστοσελίδα μας σχεδιάστηκε από τη CINNAMON Marketing ως ένα κομμάτι μιας συνεκτικής στρατηγικής marketing και πωλήσεων. Πλέον, συλλέγουμε καθημερινά νέα leads, τα οποία αξιοποιεί στη συνέχεια το Τμήμα Πωλήσεων. Και αυτό προσφέροντας μια θετική εμπειρία για τον πελάτη, χωρίς να γινόμαστε πιεστικοί απέναντί του και χωρίς να ξοδεύουμε πολλά χρήματα σε διαφημίσεις.

Μυρτώ Τσικρικά, Ιδιοκτήτρια

Η ιστοσελίδα της CINNAMON Marketing έπαιξε ουσιαστικό ρόλο στο να γεμίσουν όλα τα τμήματα του Βρεφονηπιακού Σταθμού μας από το 1ο έτος λειτουργίας του, παρόλο που αυτό συνέπεσε χρονικά με την πανδημία του κορωνοϊού! Και μάλιστα χωρίς να ξοδέψουμε καθόλου χρήματα για διαφήμιση!

Μερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μας

Ήρθε η ώρα να επενδύσεις στο digital marketing με σύνεση.

Μην αφήνεις τις ευκαιρίες να σε προσπερνούν.
Μην μένεις πίσω από τον ανταγωνισμό σου.
Μην σπαταλάς χρήματα σε αναποτελεσματικό marketing.

Χρησιμοποιούμε
Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπό μας. Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου, ενώ άλλα μας βοηθούν να βελτιώσουμε αυτόν τον ιστότοπο και την εμπειρία χρήστη (cookies παρακολούθησης). Μπορείτε να αποφασίσετε εάν θέλετε να επιτρέπετε τα cookies ή όχι. Λάβετε υπόψη ότι εάν τις απορρίψετε, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του ιστότοπου.