You're serious about growing your business. We are t.

Είμαστε σε αποστολή...

...να βοηθήσουμε ποιοτικές επιχειρήσεις να διπλασιάσουν τις πωλήσεις τους... χτίζοντας το digital marketing με βάση την ψυχολογία και την αγοραστική συμπεριφορά των πελατών τους... επειδή κάθε σοβαρός επιχειρηματίας αξίζει να αμείβεται για τα ρίσκα που παίρνει καθημερινά.

Γιατί διαφέρουμε

Το digital marketing πρέπει να εφαρμόζεται από πραγματικούς και έμπειρους marketers - όχι από ακαδημαϊκούς ή προγραμματιστές.

Στη CINNAMON Marketing είμαστε marketers πρωτίστως. Διαφέρουμε γιατί βάζουμε το marketing πάνω από το digital. #MarketingAboveDigital

Αυτό σημαίνει πως προτεραιότητά μας είναι να μελετήσουμε την ψυχολογία και αγοραστική συμπεριφορά των πελατών σου... ώστε να είμαστε σε θέση να τους λέμε αυτό που θέλουν να ακούσουν... για να γίνουν πελάτες σου.

Με επίκεντρο τον ιδανικό πελάτη σου, θα σχεδιάσουμε τη Στρατηγική Marketing & Επικοινωνίας της επιχείρησής σου και θα την εφαρμόζουμε στο πεδίο (ιστοσελίδα, social media, emails, διαφημίσεις).

Δουλεύοντας μαζί μας, αποκτάς ένα στρατηγικό συνεργάτη digital marketing που θα σε βοηθήσει να ανέβεις επίπεδο αυξάνοντας τα έσοδα και τα κέρδη της επιχείρησής σου.

Αναστάσιος Ρόγκας

Αναστάσιος Ρόγκας

Marketing Strategist
MBA, Dip DigM

Σπύρος Γραμμένος

Σπύρος Γραμμένος

Graphic Designer
Branding

Θάνος Μάνεσης

Θάνος Μάνεσης

Web Developer

Στρατηγικές συνεργασίες

Το digital marketing δεν ξεκίνησε στην Ελλάδα. Ξεκίνησε και αναπτύχθηκε σε πιο προηγμένες χώρες... όπου παγκοσμίως αναγνωρισμένοι marketers έχουν εφαρμόσει στρατηγικές και τακτικές που εκτόξευσαν επιχειρήσεις και δημιούργησαν εκατομμυριούχους.

Γιατί να μην μάθουμε από αυτούς;

Μέσω στρατηγικών συνεργασιών που έχουμε συνάψει με τους καλύτερους παγκοσμίως, έχουμε πρόσβαση σε πολύτιμη τεχνογνωσία και εξειδικευμένα πατενταρισμένα εργαλεία που χρησιμοποιούμε καθημερινά προς όφελος των πελατών μας. Αντλούμε εμπειρογνωμοσύνη και εξατομικευμένη συμβουλευτική από μια διεθνή κοινότητα με τους κορυφαίους digital marketers παγκοσμίως.

Ως αποτέλεσμα, εφαρμόζουμε μια συνεκτική διαδικασία που συνδυάζει τις συνεχώς μεταβαλλόμενες μεθόδους marketing με απτά αποτελέσματα.

Στρατηγικές συνεργασίες
Στρατηγικές συνεργασίες
Στρατηγικές συνεργασίες
Στρατηγικές συνεργασίες

Λένε για εμάς

Χρήστος Χαρμαντάς, Ιδιοκτήτης & E-shop Operator

Με τη CINNAMON Marketing οι πωλήσεις του e-shop μας αυξήθηκαν κατά 996% μέσα σε 2 χρόνια! Επιπλέον, προτείνουν συνεχώς και νέους τρόπους για να αυξηθούν ακόμα περισσότερο.

Δημήτρης Μητρόπουλος, Ιδιοκτήτης

Με τη CINNAMON Marketing έχουμε δει μετρήσιμα και εξαιρετικά αποτελέσματα, τα οποία έχουν έρθει ως αποτέλεσμα της σοβαρής δουλειάς που κάνουν και της συνέπειας και προσήλωσης που δείχνουν στους στόχους.

Νίκος Μπαλτάς, Ιδρυτής & Γ. Διευθυντής

Οι προσπάθειες μας να χτίσουμε την αναγνωρισιμότητά μας δεν είχαν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Από τότε που ανέλαβε τις διαφημίσεις μας η CINNAMON Marketing, οι followers μας αυξήθηκαν από 1800 σε πάνω από 28.000 εντός ενός έτους, ενώ το διαφημιστικό κόστος ανά follower μειώθηκε μέχρι και 90%!

Μορφινού, Νομικές Υπηρεσίες

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα της ιστοσελίδας μου. Άρχισα να κάνω πωλήσεις από τους πρώτους μήνες δαπανώντας ελάχιστα χρήματα για διαφημίσεις. Οι υπηρεσίες της CINNAMON Marketing ήταν πολύ αξιόπιστες και αποτελεσματικές.

Πάνος Γούνας, Εμπορικός Διευθυντής & Ιδιοκτήτης

Η νέα ιστοσελίδα μας σχεδιάστηκε από τη CINNAMON Marketing ως ένα κομμάτι μιας συνεκτικής στρατηγικής marketing και πωλήσεων. Πλέον, συλλέγουμε καθημερινά νέα leads, τα οποία αξιοποιεί στη συνέχεια το Τμήμα Πωλήσεων. Και αυτό προσφέροντας μια θετική εμπειρία για τον πελάτη, χωρίς να γινόμαστε πιεστικοί απέναντί του και χωρίς να ξοδεύουμε πολλά χρήματα σε διαφημίσεις.

Μυρτώ Τσικρικά, Ιδιοκτήτρια

Η ιστοσελίδα της CINNAMON Marketing έπαιξε ουσιαστικό ρόλο στο να γεμίσουν όλα τα τμήματα του Βρεφονηπιακού Σταθμού μας από το 1ο έτος λειτουργίας του, παρόλο που αυτό συνέπεσε χρονικά με την πανδημία του κορωνοϊού! Και μάλιστα χωρίς να ξοδέψουμε καθόλου χρήματα για διαφήμιση!

Συχνές ερωτήσεις

Επενδύω στο digital marketing αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι κάνω τα σωστά βήματα ή ότι αποδίδει η επένδυσή μου. Πώς μπορείτε να με βοηθήσετε;

Οι περισσότερες επιχειρήσεις που επενδύουν σήμερα στο digital marketing χάνουν χρήματα. Η βασικότερη αιτία είναι ότι κάνουν γενικευμένο marketing... δηλαδή προσπαθούν να πουλήσουν όλα σε όλους... με αποτέλεσμα να μην πουλάνε τίποτα σε κανέναν.

Στη CINNAMON Marketing λύνουμε αυτό το πρόβλημα δημιουργώντας στοχευμένα sales funnels.

Κάθε sales funnel στοχεύει σε ένα μόνο τμήμα της αγοράς (market segment)... που έχει μια συγκεκριμένη ανάγκη. Κατευθύνει τους υποψήφιους πελάτες σου στρατηγικά ώστε να σε γνωρίσουν... να καταλάβουν την αξία σου... να σε εμπιστευθούν... και τελικώς να αγοράσουν από σένα. Τα αποτελέσματα έρχονται μέσω της στρατηγικής στόχευσης και ενός πλάνου ενεργειών όπου τα πάντα μετρώνται με προκσθορισμένους δείκτες.

Μάθε περισσότερα.

Είμαι έτοιμος να επενδύσω στο digital marketing αλλά δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω. Πώς μπορείτε να με βοηθήσετε;

Κλείσε ένα ραντεβού μαζί μας. Αν θέλεις να αναπτύξεις την επιχείρησή σου, έχεις πεισθεί για την αναγκαιότητα του digital marketing και έχεις ένα καλό προϊόν - υπηρεσία που ζητά η αγορά, σίγουρα θέλουμε να σε γνωρίσουμε.

Αρχικά, θα μάθουμε κάποιες βασικές πληροφορίες για την επιχείρησή σου και τις φιλοδοξίες ή τους στόχους σου. Ομοίως, θα μάθεις κι εσύ για εμάς.

Αν δούμε πως υπάρχει χημεία και μπορούμε να συνεργασθούμε, θα προχωρήσουμε σε ένα δωρεάν μη δεσμευτικό workshop με τίτλο Sales Funnels: 2X Your Sales.

Στη διάρκεια του workshop, θα παρουσιάσουμε τη στρατηγική και το γενικό πλαίσιο marketing που εφαρμόζουμε για να χτίσουμε το digital marketing των επιχειρήσεων με απτά αποτελέσματα στα έσοδα και τα κέρδη τους.

Στο τέλος του workshop θα γνωρίζεις τις εναλλακτικές που έχεις για να χτίσεις το digital marketing της επιχείρησής σου στις σωστές βάσεις.

Πόσο budget πρέπει να διαθέτω για το digital marketing;

Είναι σα να μας ρωτάς "πόσα χρήματα πρέπει να διαθέσω για να χτίσω ένα σπίτι;". Εξαρτάται από το μέγεθος, τις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησής σου.

Αν έχεις μια μικρή επιχείρηση με περιορισμένα κεφάλαια, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα μόνος σου επενδύοντας λιγότερα χρήματα και περισσότερο χρόνο. Αρκεί να έχεις κάποιον που μπορεί να σε κατευθύνει. Μπορούμε να αναλάβουμε το ρόλο του προσωπικού σου marketing coach, να σε εκπαιδεύσουμε, να σου δώσουμε τις σωστές κατευθύνσεις, τα κατάλληλα εργαλεία και να επιβλέπουμε το τελικό αποτέλεσμα.

Ακόμα όμως κι αν έχεις μια μεγαλύτερη επιχείρηση με περισσότερα κεφάλαια, το ζητούμενο είναι να τα επενδύσεις αποδοτικά. Κανείς δεν έχει λεφτά για πέταμα. Σου εγγυώμαστε ότι μπορούμε να σε βοηθήσουμε να χτίσεις το digital marketing της επιχείρησής σου στις σωστές βάσεις, να μεγιστοποιήσεις τα οφέλη και να οδηγήσεις την επιχείρησή σου στη βιώσιμη ανάπτυξη, κερδοφόρα και προβλέψιμα.

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες σας;

Οι υπηρεσίες μας δεν είναι τυποποιημένες καθώς προσαρμόζονται στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες της κάθε επιχείρησης. Η κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική και το κόστος των υπηρεσιών μας προκύπτει από το βαθμό δυσκολίας, πολυπλοκότητας, εξειδίκευσης και ανθροποωρών που θα χρειαστεί να αναλώσουμε.

Ωστόσο, το ζητούμενο δεν είναι μόνο το κόστος των υπηρεσιών μας αλλά αν τα κεφάλαια που θα επενδύσεις στο digital marketing θα αποδώσουν, φέρνοντας κέρδη και ανάπτυξη για την επιχείρησή σου.

Έχεις σκεφτεί το κόστος των υπηρεσιών που ήδη αγοράζεις; Χρειάζεται όντως να ξοδεύεις τόσα χρήματα (ή χρόνο) σε διαφημίσεις, social posts ή SEO; Σου φέρνουν κέρδη; Αν όχι, τότε αγοράζεις πολύ ακριβά, ανεξαρτήτως του ποσού που ξοδεύεις.

Πριν ξεκινήσεις να ξοδεύεις χρήματα, χρειάζεσαι στρατηγική για να γνωρίζεις τι πρέπει (και τι δεν πρέπει) να κάνεις... για να μην σπαταλάς χρήματα και να μεγιστοποιήσεις τα οφέλη της επένδυσής σου.

Έχω μια startup επιχείρηση με περιορισμένα κεφάλαια. Μπορείτε να με αναλάβετε;

Μπορούμε με την προϋπόθεση ότι θα είσαι διατεθειμένος να επενδύσεις χρόνο για να μάθεις και να κάνεις πράγματα μόνος σου. Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν και δεν μας ενδιαφέρει να κάνουμε συνεργασίες χωρίς βάσιμες πιθανότητες επιτυχίας.

Το καλό στο digital marketing είναι ότι μπορείς να κάνεις και μόνος σου πολλά πράγματα... αρκεί να έχεις κάποιον να σε κατευθύνει.

Εμείς μπορούμε να σε κατευθύνουμε σωστά. Θα σε εκπαιδεύσουμε στο πεδίο, θα σου υποδείξουμε τα κατάλληλα εργαλεία, θα εποπτεύουμε το τελικό αποτέλεσμα και θα κάνουμε προτάσεις βελτιστοποιήσεων.

Σε περίπτωση που συνεργαστούμε, θα πρέπει να δεσμευτούμε με κάποιο συμβόλαιο απέναντί σας;

Δεν είναι απαραίτητο. Μπορούμε να ξεκινήσουμε με μια συμφωνία ενός τριμήνου και στη συνέχεια να συνεχίσετε μόνοι σας - αυτόνομα ή με εμάς σε ρόλο marketing coach που θα σας κατευθύνει, θα επιβλέπει το τελικό αποτέλεσμα και θα κάνει προτάσεις βελτιστοποιήσεων της στρατηγικής σας.

Digital marketing από marketers... όχι developers.

Γιατί κάθε σοβαρός επιχειρηματίας αξίζει να αμείβεται για τα ρίσκα που παίρνει καθημερινά.

Λένε για εμάς

Χρήστος Χαρμαντάς, Ιδιοκτήτης & E-shop Operator

Με τη CINNAMON Marketing οι πωλήσεις του e-shop μας αυξήθηκαν κατά 996% μέσα σε 2 χρόνια! Επιπλέον, προτείνουν συνεχώς και νέους τρόπους για να αυξηθούν ακόμα περισσότερο.

Δημήτρης Μητρόπουλος, Ιδιοκτήτης

Με τη CINNAMON Marketing έχουμε δει μετρήσιμα και εξαιρετικά αποτελέσματα, τα οποία έχουν έρθει ως αποτέλεσμα της σοβαρής δουλειάς που κάνουν και της συνέπειας και προσήλωσης που δείχνουν στους στόχους.

Νίκος Μπαλτάς, Ιδρυτής & Γ. Διευθυντής

Οι προσπάθειες μας να χτίσουμε την αναγνωρισιμότητά μας δεν είχαν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Από τότε που ανέλαβε τις διαφημίσεις μας η CINNAMON Marketing, οι followers μας αυξήθηκαν από 1800 σε πάνω από 28.000 εντός ενός έτους, ενώ το διαφημιστικό κόστος ανά follower μειώθηκε μέχρι και 90%!

Μορφινού, Νομικές Υπηρεσίες

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα της ιστοσελίδας μου. Άρχισα να κάνω πωλήσεις από τους πρώτους μήνες δαπανώντας ελάχιστα χρήματα για διαφημίσεις. Οι υπηρεσίες της CINNAMON Marketing ήταν πολύ αξιόπιστες και αποτελεσματικές.

Πάνος Γούνας, Εμπορικός Διευθυντής & Ιδιοκτήτης

Η νέα ιστοσελίδα μας σχεδιάστηκε από τη CINNAMON Marketing ως ένα κομμάτι μιας συνεκτικής στρατηγικής marketing και πωλήσεων. Πλέον, συλλέγουμε καθημερινά νέα leads, τα οποία αξιοποιεί στη συνέχεια το Τμήμα Πωλήσεων. Και αυτό προσφέροντας μια θετική εμπειρία για τον πελάτη, χωρίς να γινόμαστε πιεστικοί απέναντί του και χωρίς να ξοδεύουμε πολλά χρήματα σε διαφημίσεις.

Μυρτώ Τσικρικά, Ιδιοκτήτρια

Η ιστοσελίδα της CINNAMON Marketing έπαιξε ουσιαστικό ρόλο στο να γεμίσουν όλα τα τμήματα του Βρεφονηπιακού Σταθμού μας από το 1ο έτος λειτουργίας του, παρόλο που αυτό συνέπεσε χρονικά με την πανδημία του κορωνοϊού! Και μάλιστα χωρίς να ξοδέψουμε καθόλου χρήματα για διαφήμιση!

Μερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μας

Ήρθε η ώρα να επενδύσεις στο digital marketing με σύνεση.

Μην αφήνεις τις ευκαιρίες να σε προσπερνούν.
Μην μένεις πίσω από τον ανταγωνισμό σου.
Μην σπαταλάς χρήματα σε αναποτελεσματικό marketing.

Χρησιμοποιούμε
Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπό μας. Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου, ενώ άλλα μας βοηθούν να βελτιώσουμε αυτόν τον ιστότοπο και την εμπειρία χρήστη (cookies παρακολούθησης). Μπορείτε να αποφασίσετε εάν θέλετε να επιτρέπετε τα cookies ή όχι. Λάβετε υπόψη ότι εάν τις απορρίψετε, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του ιστότοπου.