Μερικά από τα τελευταία μας επιτεύγματα…

Νοιώθεις απίστευτη χαρά[br]όταν έχεις ικανοποιημένους πελάτες...

Γιώργος Χαρμαντάς
Harmantas Floral Creations, Ιδιοκτήτης

«Πριν ξεκινήσουμε τη συνεργασία με τη CINNAMON Marketing, συνεργαζόμασταν με μία από τις επώνυμες εταιρίες marketing η οποία έτρεχε τις διαφημίσεις μας στην πλατφόρμα της Google. Η CINNAMON Marketing μας πρότεινε ένα ολιστικό πλάνο ενεργειών marketing, που εκτός από τις διαφημίσεις της Google, περιείχε social media, διαγωνισμούς, email marketing, δημιουργία και βελτιώσεις των δύο ιστοσελίδων μας αλλά και άλλες ενέργειες. Οι online πωλήσεις μας αυξήθηκαν κατακόρυφα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μέσω της συνεργασίας μας με τη CINNAMON, είναι σα να έχουμε δημιουργήσει το δικό μας τμήμα marketing που μας προσφέρει λύσεις σε όλα τα θέματα marketing που μας απασχολούν.»

Δημήτρης Μητρόπουλος
iSecurity, Ιδιοκτήτης

«Στην αρχή, ήμουν αρκετά δύσπιστος ως προς το αν ο κόσμος επιλέγει ή αγοράζει συναγερμούς και συστήματα ασφαλείας μέσω του ίντερνετ. Έτσι, αποφάσισα να συνεργαστώ με τη CINNAMON Marketing δοκιμαστικά. Σήμερα, οι online πωλήσεις της εταιρίας μου αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό ποσοστό των συνολικών εσόδων και νοιώθω πιο ασφαλής ότι η δουλειά μου θα πάει καλά. Η συνεργασία μου με τη CINNAMON Marketing είναι πάντα ευχάριστη και εποικοδομητική.»

Νίκος Μπαλτάς
Fabric Republic, Ιδιοκτήτης

«Ως Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός στα πρώτα στάδια λειτουργίας του, θέλαμε αρχικά να χτίσουμε την αναγνωρισιμότητά μας. Βασικός μας στόχος ήταν να αποκτήσουμε τουλάχιστον 20.000 followers στο Facebook, ώστε να μπορούμε με περισσότερες αξιώσεις να διεκδικούμε χορηγίες και κεφάλαια για μελλοντικές δράσεις μας. Οι προσπάθειες που κάναμε μόνοι μας μέσω διαφημίσεων στο Facebook δεν είχαν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Από τότε που ανέλαβε τις διαφημίσεις μας η CINNAMON Marketing, οι followers μας αυξήθηκαν από 1800 σε πάνω από 28.000 εντός ενός έτους, ενώ το διαφημιστικό κόστος ανά follower μειώθηκε μέχρι και 90%! Η CINNAMON Marketing ήταν από τους βασικούς συντελεστές ενίσχυσης του brand μας με απτά αποτελέσματα.»