Τα πρώτα σας βήματα στο online marketing

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αποδέχονται την αναγκαιότητα της online παρουσίας για να πετύχουν και να εξελιχθούν. 

Πράγματι, η σωστή online παρουσία είναι απαραίτητη αν θέλεις να εξελιχθείς.

Ακόμα και αν η επιχείρησή σου λειτουργεί πρωτίστως σε φυσικό περιβάλλον – πχ. έχεις ένα φυσικό κατάστημα ή παρέχεις  υπηρεσίες – πολλοί δυνητικοί πελάτες σου θα μπορούν να σε βρουν μόνο αν έχεις online παρουσία. Και πολλοί υποψήφιοι πελάτες σου θα δυσκολεύονται να σε εμπιστευτούν αν δεν υπάρχεις online.

Ποια είναι όμως τα βασικά στοιχεία της online παρουσίας μιας μικρής επιχείρησης σήμερα; Σε ποια online κανάλια θα πρέπει να έχεις παρουσία και να επενδύσεις;

Ευτυχώς για σένα, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις και μόνος σου χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψεις (πολλά) χρήματα σε συμβούλους. Θα πρέπει όμως να επενδύσεις σε χρόνο και να έχεις τη διάθεση να μάθεις. Και να μαθαίνεις συνεχώς καθώς το πεδίο του digital marketing είναι τεράστιο και εξελίσσεται συνεχώς.

Στη συνέχεια, παρουσιάζουμε τα online κανάλια που θεωρούμε απαραίτητα πως πρέπει να αξιοποιήσει κάθε μικρή επιχείρηση που θέλει να κάνει τα πρώτα της βήματα στο digital marketing. 

Προσοχή όμως: Δεν αρκεί να χρησιμοποιείς αυτά τα κανάλια. Αυτό που θα σε διαφοροποιήσει από τον ανταγωνισμό σου και θα αυξήσει - δραματικά - τις πιθανότητες  επιτυχίας σου είναι το πώς επικοινωνείς μέσα από αυτά τα κανάλια - ώστε να περνάς το μήνυμά σου ξεκάθαρα, να κεντρίζεις το  ενδιαφέρον του κοινού σου και να τους πείθεις να κάνουν το επόμενο βήμα.

Για το λόγο αυτό, διάβασε το άρθρό μας μέχρι το τέλος. Αφού δεις ποια είναι τα online κανάλια που θεωρούμε απαραίτητα για κάθε μικρή επιχείρηση, συνέχισε για να μάθεις ποιο είναι το επόμενο βήμα για να μάθεις να επικοινωνείς αποτελεσματικά μέσα απο αυτά τα κανάλια.

 

Ιστοσελίδα

Η ύπαρξη της δικής σου ιστοσελίδας είναι πολύ σημαντική ακόμα και αν σχεδιάζεις να προωθήσεις τα προϊόντα σου ή/και να αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες σας μέσω άλλων καναλιών  (πχ. social media). Πολλοί καταναλωτές αντιλαμβάνονται την ύπαρξη μιας ιστοσελίδας ως ένδειξη ότι η επιχείρηση είναι σοβαρή και αξιόπιστη.

Αν δεν έχεις ιστοσελίδα ή αν έχεις μια παλιά ιστοσελίδα που δεν ικανοποιεί τις σύγχρονες τάσεις της βέλτιστης εμπειρίας του χρήστη (User experience), τότε σίγουρα χάνεις πόντους και μειώνεις σημαντικά τις πιθανότητες να μετατρέψεις τους επισκέπτες σου (και όλους τους δυνητικούς πελάτες σου) σε πραγματικούς πελάτες.

Σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια ή κανάλι online marketing και αν επενδύσεις, πχ. σε social media ή αν τρέξεις online διαφημίσεις στη Google, μια κακή ιστοσελίδα υπονομεύει τις προσπάθειές σου και μάλλον θα σπαταλήσεις τα χρήματά σας χωρίς αποτελέσματα.

Η ιστοσελίδα της επιχείρησής σου δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβή ή πολύπλοκη. Ανάλογα με το αντικείμενό σου, μπορεί να είναι αρκετό να έχεις απλώς μερικές βασικές σελίδες με τις κυριότερες πληροφορίες, όπως πού μπορεί το κοινό να σε βρει, πώς να επικοινωνήσει μαζί σου, να μάθει για τις υπηρεσίες σου, να κάνει μια κράτηση, να κλείσει ένα ραντεβού κλπ.

Οι ιστοσελίδες είναι δυναμικές και αργότερα μπορείς εύκολα να προσθέσεις επιπλέον πληροφορίες και να την αναβαθμίσεις με επιπλέον περιεχόμενο.

Με τη δική σου ιστοσελίδα έχεις περισσότερο έλεγχο στον ψηφιακό κόσμο και δεν επηρεάζεσαι από αλλαγές σε αλγόριθμους, πολιτικές, χαρακτηριστικά και άλλους περιορισμούς, που επιβάλουν τα κοινωνικά δίκτυα και άλλα κανάλια.

Αν θέλεις να δημιουργήσεις το δικό σου eshop και δεν έχεις το απαιτούμενο budget, μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου στη Shopify - τη #1 πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου παγκοσμίως. Δεν χρειάζεται να έχεις γνώσεις προγραμματισμού ή κώδικα. Αρκεί να αφιερώσεις κάποιο χρόνο μέχρι να εξοικειωθείς με την πλατφόρμα, η οποία σε γενικές γραμμές είναι πολύ εύκολη στη χρήση, απολύτως αξιόπιστη και με ένα άριστο customer support που σε βοηθά 24/7, τόσο κατά τη διάρκεια της κατασκευής όσο και μετά για τη λειτουργία του eshop σου. Μπορείς να μάθεις περισσότερα στο άρθρο μας Τι είναι το Shopify: Ένας πλήρης οδηγός για μικρές επιχειρήσεις.

 

Google My Business

Οι μηχανές αναζήτησης είναι σήμερα το online ισοδύναμο - ή η σύγχρονη έκδοση - των  παραδοσιακών έντυπων καταλόγων εύρεσης επιχειρήσεων. Λίγες δεκαετίες παλιότερα, κάθε επιχείρηση κατανοούσε την αξία καταχώρησής της σε έντυπα ευρετήρια. Σήμερα, θα πρέπει να κατανοεί την αξία της επικαιροποιημένης έκδοσης των παραδοσιακών έντυπων ευρετηρίων.

Όταν γκουγκλάρεις γκουγκλάρεις για να βρεις  μια τοπική επιχείρηση (πχ. ένα καφέ, εστιατόριο, κομμωτήριο, κέντρο αισθητικής, παιδικό σταθμό κλπ),  η Google εμφανίζει στην οθόνη σου μία λίστα τοπικών επιχειρήσεων, μαζί με στοιχεία επικοινωνίας, φωτογραφίες, links που οδηγούν στις ιστοσελίδες τους και χάρτες για το πώς θα φτάσεις στο φυσικό τους σημείο.

Αν έχεις μια τοπική επιχείρηση, θέλεις να εμφανίζεται και η δική σου στα αποτελέσματα της Google. Αυτό θα το πετύχεις με τη δημιουργία και ενημέρωση ενός δωρεάν λογαριασμού στη Google My Business. Όταν δημιουργήσεις το λογαριασμό στο Google My Business, θα πρέπει να τον ενημερώσεις με το επαγγελματικό προφίλ σου και άλλες χρήσιμες πληροφορίες προς το κοινό σου.

Ένα από τα θετικά στο digital marketing είναι ότι με την πληθώρα των διαθέσιμων online καναλιών, μπορείς να επικοινωνείς προς το κοινό σου χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψεις υπέρογκα ποσά, αρκεί να έχεις λίγο (ή περισσότερο) διαθέσιμο χρόνο, για να κάνεις κάποια πράγματα μόνος σου.

Μην παραλείψεις λοιπόν να δημιουργήσεις έναν δωρεάν λογαριασμό και να ενημερώσεις το προφίλ σου στο Google My Business – ιδιαίτερα αν είσαι τοπική επιχείρηση (πχ. καφέ, εστιατόριο, φυσικό κατάστημα λιανικής, κομμωτήριο κλπ).

 

Facebook

Με μία δωρεάν σελίδα στο Facebook, η επιχείρησή σου θα αποκτήσει παρουσία σε έναν χώρο με το μεγαλύτερο σε μέγεθος online κοινό. Κάθε μέρα, πάνω από 2 δις ενεργοί χρήστες επισκέπτονται το Facebook.

Αν όμως δεν διαθέτεις το budget για online διαφημίσεις στο Facebook, θα χρειαστεί να επενδύσεις σε χρόνο και προσπάθεια για να εντοπιστεί η σελίδα σου από το κοινό σου. Πρακτικά, θα πρέπει να δημοσιεύεις περιεχόμενο σε τακτική βάση.

Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αξιοποιήσεις την παρουσία σου στο Facebook είναι η δημιουργία ενός forum (μέσω ενός Facebook Group), όπου το κοινό σου μπορεί να υποβάλει ερωτήσεις, να σου δίνει feedback για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου. Μέσω ενός forum στο Facebook, θα μπορείς να παρέχεις προς το κοινό σου κατευθύνσεις για την επίλυση θεμάτων που ανακύπτουν ή να παρέχεις άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Τα οφέλη θα είναι πολλαπλά: ποιοτική εξυπηρέτηση, ενίσχυση αναγνωρισιμότητας, ανάδειξη των εξειδικεύσεών σου. Να είσαι σίγουρος ότι για όλους αυτούς που θα αλληλεπιδρούν μαζί σου στο Facebook Group, θα είσαι μια από τις βασικές επιλογές τους όταν κάποια στιγμή θα χρειαστεί να αγοράσουν κάποιο από τα προϊόντα ή υπηρεσίες σου. Αρκεί βέβαια να έχουν σχηματίσει στο ενδιάμεσο μια θετική εικόνα για την επιχείρησή σου.

Έτσι αποκτάς δυνητικούς πελάτες χωρίς διαφημίσεις, αλλά με επένδυση σε χρόνο και προσπάθεια.

Σε κάποιες χώρες (πχ. ΗΠΑ), οι επιχειρήσεις που πουλούν προϊόντα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να προσθέσουν στη Facebook σελίδα τους ένα καλάθι αγορών (shopping cart) και άλλες λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου, με αποτέλεσμα οι πελάτες τους να αγοράζουν τα προϊόντα τους μέσα από τη Facebook σελίδα τους, χωρίς να χρειάζεται να έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop).

Στην Ελλάδα, δεν υπάρχει ακόμα αυτή η δυνατότητα. Όμως, εκτιμάται πως η Meta θα επεκτείνει τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου και στη χώρα μας.

 

Instagram

Το Instagram έχει πάνω από 2 δις ενεργούς χρήστες κάθε μήνα και πάνω  από 500εκ ενεργούς χρήστες κάθε μέρα. Είναι το ιδανικό κανάλι για τις επιχειρήσεις που οι φωτογραφίες και η εικόνα είναι αναγκαίες για να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, ιδιαίτερα αν απευθύνονται σε άτομα νεότερης ηλικίας.

Θα πρέπει να δημοσιεύεις ποιοτικές φωτογραφίες των προϊόντων σου (ιδανικά των προϊόντων σου σε χρήση) ή φωτογραφίες που παρουσιάζουν την επιχείρησή σου εν δράσει. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να συνοδεύονται από το κατάλληλο κείμενο (copy). 

Το Instagram σού δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να δημοσιεύεις shoppable posts που οδηγούν τους επισκέπτες στις αντίστοιχες προϊοντικές σελίδες του e-shop σου. Επίσης – όπως και το Facebook – παρέχει σε κάποιες αγορές υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου, τις οποίες αναμένεται να επεκτείνει σε περισσότερες χώρες, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράζουν προϊόντα μέσα από το Instagram, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτούν το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Άλλα Κοινωνικά Δίκτυα

Είναι προτιμότερο να είσαι επιλεκτικός και να εστιάσεις σε λίγα κοινωνικά δίκτυα παρά να ανοίξεις λογαριασμούς σε πολλά κοινωνικά δίκτυα και να μην έχεις τους πόρους και τον χρόνο για να τα αξιοποιήσεις.

social media

Αν το κοινό σου είναι επιχειρήσεις ή επαγγελματίες, τότε η δημιουργία προφίλ στο LinkedIn είναι μια καλή ιδέα. Αν κοινοποιείς περιεχόμενο πολύ συχνά ή το κοινό σου ωφελείται από τακτικές αναρτήσεις ή επίκαιρες ενημερώσεις, τότε το Twitter μπορεί να είναι κατάλληλο για εσένα. Όρισε τις προτεραιότητές σου ως προς τα social media που θέλεις να βρίσκεσαι, σύμφωνα με το πού βρίσκεται το κοινό – στόχος σου και το είδος του περιεχομένου που αρέσκεται να καταναλώνει περισσότερο το κοινό σου.

Η Social Media Perth έχει δημοσιεύσει μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση των σημαντικότερων κοινωνικών δικτύων, με χρήσιμες πληροφορίες για τα κοινά τους, τη συμπεριφορά τους στα δίκτυα και γιατί θα πρέπει να επενδύσεις στο καθένα από αυτά.

 

Email marketing

Το email είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία digital marketing για μικρές επιχειρήσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως για κάθε Ευρώ που επενδύει κανείς στο email marketing, κερδίζει 36€.email marketing

Ενώ τα κοινωνικά δίκτυα ενισχύουν το awareness της επιχείρησής σου απευθυνόμενα σε μεγάλα κοινά, το email marketing το καλλιεργεί και το εξελίσσει, έτσι ώστε το brand σου να αποτελεί μία από τις βασικότερες επιλογές του δυνητικού σου πελάτη όταν θα είναι έτοιμος να αγοράσει. Βασική προϋπόθεση είναι να συνοδεύεται με ποιοτικό περιεχόμενο, αποκλειστικές προσφορές και στοχευμένη επικοινωνία.

Προφανώς, το email marketing προϋποθέτει ότι το κοινό σου θα εγγραφεί στη λίστα των αποδεκτών σου, δίνοντάς σου τη συγκατάθεσή του να του στέλνεις newsletters ή προωθητικά emails.

Μάλιστα, η Meta στην προσπάθειά της να αξιοποιήσει τη δυναμική του email, τεστάρει νέα χαρακτηριστικά email marketing, εξετάζοντας την προοπτική να επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημιουργούν και να στέλνουν email καμπάνιες απ’ ευθείας από τις σελίδες τους στο Facebook.

Στην αγορά ποικίλες πλατφόρμες email marketing, που σου δίνουν τη δυνατότητα να διαχειρίζεσαι όλες τις επαφές σου μέσω εργαλείων CRM (Customer Relations Management). Με τις πλατφόρμες αυτές, μπορείς να τρέχεις στοχευμένες email καμπάνιες, να αυτοματοποιείς τις διαδικασίες σου και επικοινωνείς προσωποποιημένα με το κοινό σου.

Αν θέλεις να επενδύσεις στο email marketing, το Keap είναι μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες που αξίζει να μελετήσεις. Με το Keap θα αποκτήσεις ένα σύστημα CRM και θα μπορείς να δημιουργείς στοχευμένες καμπάνιες email και να εξοικονομήσεις πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητά σου.

 

Πώς τα online κανάλια συνεργάζονται μεταξύ τους

Κανένα από τα προαναφερόμενα online κανάλια δεν είναι αρκετό από μόνο του να κάνει τη δουλειά… Αντιθέτως, όλα μαζί λειτουργούν πιο αποτελεσματικά καθώς αλληλοσυμπληρώνονται και συνεργάζονται μεταξύ τους

Για παράδειγμα, τα κοινωνικά δίκτυα δημιουργούν επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σου ή ενθαρρύνουν το κοινό σου να εγγραφεί στη λίστα αποδεκτών email. Η ιστοσελίδα σου μπορεί να προωθήσει τις ενέργειες που εφαρμόζεις στα κοινωνικά δίκτυα, παρέχοντας στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες της έναν εύκολο τρόπο να μείνουν σε επαφή μαζί σου. Η καταχώρησή σου στο Google My Business διευκολύνει τους ενδιαφερόμενους να σε βρουν online και να επισκεφτούν το φυσικό σου κατάστημα.

Κάθε άγνωστος που βρίσκει την επιχείρησή σου online, περνά μέσα από 8 στάδια. Είναι  τα  8 στάδια της αγοραστικής συμπεριφοράς: από το στάδιο που ακούει για πρώτη φορά για την επιχείρησή σου (awareness) μέχρι να αγοράσει αλλά και μετά την αγορά. Κάθε online κανάλι εξυπηρετεί ένα ή περισσότερα από αυτά τα 8 στάδια.

Όλα μαζί βοηθούν την επιχείρησή σου να αποκτήσει νέους πελάτες και να τους διατηρήσει ικανοποιημένους και πρόθυμους να ξανααγοράσουν και να σε συστήσουν σε άλλους.

 

Customer Avatar: Μάθε τον ιδανικό πελάτη σου

Πριν ξεκινήσεις να δημοσιεύεις στα social media, πριν φτιάξεις την ιστοσελίδα σου, πριν κάνεις email marketing ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια digital marketing, είναι κρίσιμο να φτιάξεις το προφίλ του ιδανικού πελάτη σου.

Μην ξεχνάς πως μέσα από κάθε online κανάλι (ιστοσελίδα, social media κλπ), επικοινωνείς με το κοινό σου. Όμως, πώς μπορείς να επικοινωνείς αποτελεσματικά με κάποιον αν δεν τον γνωρίζεις καλά;

Ο πιο βασικός κανόνας για να επικοινωνείς αποτελεσματικά είναι να γνωρίζεις τις πραγματικές ανάγκες του πελάτη  σου και να μιλάς περισσότερο για εκείνον (και τις ανάγκες του) και λιγότερο για σένα.

Σημασία δεν έχει να έχεις απλά μια ιστοσελίδα, αλλά το πώς επικοινωνείς μέσα από την ιστοσελίδα σου.

Σημασία δεν έχει να δημοσιεύεις απλά social posts, αλλά πώς περνάς το  μήνυμά σου μέσα από τα social posts.

Σημασία δεν έχει να στέλνεις αυτοματοποιημένα emails, αλλά πόσο αποτελεσματικά περνά το  μήνυμά σου μέσα από τα emails.

Θεωρούμε απολύτως αναγκαίο να μάθεις τον ιδανικό  πελάτη σου πριν ξεκινήσεις να επικοινωνείς μαζί του μέσω των social media, της ιστοσελίδας σου ή οποιουδήποτε άλλου μέσου επικοινωνίας.

 

[Σχετικό περιεχόμενο: Πλήρης Οδηγός Digital Marketing της Επιχείρησής σου]

Κανένα σχόλιο

Κοινοποίησε

Πώς να διπλασιάσεις τις πωλήσεις σου

Κερδοφόρα. Προβλέψιμα.

Θέλεις digital marketing με αποτελέσματα;

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ E-BOOK

2x your sales


Ένα δωρεάν 1-2-1 workshop για να βάλεις το digital marketing της επιχείρησής σου στις σωστές βάσεις.

Θέλω το workshop

Ακολούθησέ μας

Λένε για εμάς

Χρήστος Χαρμαντάς, Ιδιοκτήτης & E-shop Operator

Με τη CINNAMON Marketing οι πωλήσεις του e-shop μας αυξήθηκαν κατά 996% μέσα σε 2 χρόνια! Επιπλέον, προτείνουν συνεχώς και νέους τρόπους για να αυξηθούν ακόμα περισσότερο.

Δημήτρης Μητρόπουλος, Ιδιοκτήτης

Με τη CINNAMON Marketing έχουμε δει μετρήσιμα και εξαιρετικά αποτελέσματα, τα οποία έχουν έρθει ως αποτέλεσμα της σοβαρής δουλειάς που κάνουν και της συνέπειας και προσήλωσης που δείχνουν στους στόχους.

Νίκος Μπαλτάς, Ιδρυτής & Γ. Διευθυντής

Οι προσπάθειες μας να χτίσουμε την αναγνωρισιμότητά μας δεν είχαν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Από τότε που ανέλαβε τις διαφημίσεις μας η CINNAMON Marketing, οι followers μας αυξήθηκαν από 1800 σε πάνω από 28.000 εντός ενός έτους, ενώ το διαφημιστικό κόστος ανά follower μειώθηκε μέχρι και 90%!

Μορφινού, Νομικές Υπηρεσίες

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα της ιστοσελίδας μου. Άρχισα να κάνω πωλήσεις από τους πρώτους μήνες δαπανώντας ελάχιστα χρήματα για διαφημίσεις. Οι υπηρεσίες της CINNAMON Marketing ήταν πολύ αξιόπιστες και αποτελεσματικές.

Πάνος Γούνας, Εμπορικός Διευθυντής & Ιδιοκτήτης

Η νέα ιστοσελίδα μας σχεδιάστηκε από τη CINNAMON Marketing ως ένα κομμάτι μιας συνεκτικής στρατηγικής marketing και πωλήσεων. Πλέον, συλλέγουμε καθημερινά νέα leads, τα οποία αξιοποιεί στη συνέχεια το Τμήμα Πωλήσεων. Και αυτό προσφέροντας μια θετική εμπειρία για τον πελάτη, χωρίς να γινόμαστε πιεστικοί απέναντί του και χωρίς να ξοδεύουμε πολλά χρήματα σε διαφημίσεις.

Μυρτώ Τσικρικά, Ιδιοκτήτρια

Η ιστοσελίδα της CINNAMON Marketing έπαιξε ουσιαστικό ρόλο στο να γεμίσουν όλα τα τμήματα του Βρεφονηπιακού Σταθμού μας από το 1ο έτος λειτουργίας του, παρόλο που αυτό συνέπεσε χρονικά με την πανδημία του κορωνοϊού! Και μάλιστα χωρίς να ξοδέψουμε καθόλου χρήματα για διαφήμιση!

Μερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μας

Ήρθε η ώρα να επενδύσεις στο digital marketing με σύνεση.

Μην αφήνεις τις ευκαιρίες να σε προσπερνούν.
Μην μένεις πίσω από τον ανταγωνισμό σου.
Μην σπαταλάς χρήματα σε αναποτελεσματικό marketing.

Τα πιο πρόσφατα

Χρησιμοποιούμε
Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπό μας. Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου, ενώ άλλα μας βοηθούν να βελτιώσουμε αυτόν τον ιστότοπο και την εμπειρία χρήστη (cookies παρακολούθησης). Μπορείτε να αποφασίσετε εάν θέλετε να επιτρέπετε τα cookies ή όχι. Λάβετε υπόψη ότι εάν τις απορρίψετε, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του ιστότοπου.